keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Leikkiaksailua

Meidän laumalla oli varsin vaihteikas viikonloppu. Lauantaiksi Heini oli ilmoittanut Islan ja itsensä jonkun setteriporukan aksaviikonloppuun peruutuspaikalle. Lauantai menikin siinä agitreenejä seuraillessa, ihmiset oli mukavia ja Isla istui hyvin sinne setterien sekaan, ne kun tuntui olevan ihan samanlaisia maailmanrakastajasähliä kuin cockeritkin, vain isommassa koossa (ei siis meille sellaista kiitos :'D). Kuvia jäi käteen vain yksi, sekin vain muodon vuoksi otettu harvinaisen huono pönötyskuva kun en kehdannut mennä siihen viereen loikkimaan ja häiritsemään Islan treenejä, raukka olisi kuitenkin vaan syöksynyt mun luo onnesta sikkuralla ja jättänyt hyppelyt sikseen.

Isla oli oikein pätevä ottaen huomioon neidin olemattoman aksakokemuksen ja paikalla oli vielä kaksi pikkuista setterikakaraa yleisöä viihdyttämässä. Agility on kyllä vakavan harkinnan alla tuon tulevan nokinaaman kanssa ainakin höntsäilymielessä, ehkä tavoitteellisenakin jos oikein innostun. Toko on kuitenkin ollut mulle aina suuri rakkauslaji eli myös tulevan kakaran yksi päälajeista, ja aksa voisi olla mukavaa vastapainoa sille, toko kuitenkin on vähän semmonen pilkunrakastelulaji. Mutta katsotaan nyt millainen paketti mulle sieltä saapuu..

Treenit pidettiin Avec-areenalla, joka vaikutti ainakin nopeasti ihmeteltynä yllättävän hyvin varustellulta ja siistiltä hallilta. Pohja oli pehmeää kumirouhenurmea ja valaistus toimiva. Sosiaali- ja häkkitilat oli sopivan reilut, tosin väärällä puolella kenttää niin että halliin tullessa täytyi lampsia koko hallin poikki toiseen päähän, mikä oli ikävää jos häiriöherkällä koiralla oli treenit kesken. Toinen huono puoli oli ainakin häkkitilojen ilmanvaihto, välillä ovea täytyi pitää auki ettei koirat ihan läkähtyisi häkkeihinsä. Mutta noin niinkun yleisarviona, voisin hyvin harkita Avecia omaksikin treenihalliksi. Hinta ei ollut kyllä ihan halvimmasta päästä mutta harkinnan arvoinen paikka silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit?