keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Sirkus lähti metsään

Sunnuntaina äiti tuli laittamaan meille hyllyt ja naulakot paikalleen kun en itse ollut millään saanut
vaivauduttua. Suurensuuri kiitos siis äidille, tulipahan sekin viimein tehtyä.

Äidin lähdettyä me pakattiin itsemme autoon ja suunnistettiin Sipoon koirametsään! Me ollaan käyty siellä kerran aiemmin ja rakastuttiin siihen jo silloin. Meiltä ajaa koirametsään vajaat kolme varttia eli ihan jokapäiväistä herkkua se ei ole meidän varallisuustilanteen ja extrabensasyöppöauton kanssa, mutta aina kun sinne tulee lähdettyä niin siellä kuluu kyllä helposti useampikin tunti.
Koirametsä on muistaakseni suunnilleen viitisen hehtaaria suuri metsäalue hyvin vaihtelevalla maastolla, jossa koirien vapaanaolosäädökset on erilaiset kuin muualla. Koira saa siis olla vapaana kyseisen alueen sisäpuolella, vaikka tietysti silti omistajansa hallinnassa. Metsä on vähän kuin jättisuuri, mahtava aitaamaton koirapuisto.

Itse rakastan tällaista konseptia, koska sellaisessa ympäristössä koira saa ottaa kunnolla juuri sen verran tilaa kuin haluaa ja tarvitsee, millä vältytään monilta ärinöiltä ja erimielisyyksiltä. Koirametsä on kuulemma ihan käyttökelpoinen talvellakin, joten tiedätte sitten mistä mut löytää kun on herra Mudin sosiaalistusaika..

Metsässä oli aika paljon porukkaa kiitos sunnuntai-iltapäivän ja mahtavan sään mutta sehän
ei meitä haitannut, päinvastoin oli kiva tavata kaikennäköisiä karvaturreja ihmisineen. Kovasti yritin saada söpöjä kuvia Islasta mutta vauhti oli niin kova että jäljelle jäi pelkät vauhtiviivat ja epämääräiset sutut, eikä lavastetut kuvat oikein innosta kun tuo maailman ilmeikkäin koira paljastaa kyllä jos se on pakotettu siihen.. :D

Tuossa viereisessä kuvassa näkyy sekä äidin vierailun että koirametsäilyn lopputulos; hyllyt tavaroineen on viimein seinällä ja niiden alla nukkuu kaksi onnellista sankaria, toinen tyytyväisenä päästyään kotiin nukkumaan ja kuivattelemaan, toinen saatuaan seuraa pitkän yksinäisen päivän jälkeen. Luukaksella oli kyllä ihan omat seikkailunsa seuraavana päivänä mutta niistä myöhemmin, muuten tämä postaus ei lopu ikinä..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit?