maanantai 21. syyskuuta 2015

Kaksi hullua ja eläintarha

Luukas, Purpu & Isla

Kani, kissa, koira ja näiden kaksi palvelijaa. Tällä kokoonpanolla me asustetaan omassa 53m² kaksiossamme. Satunnaisesti mukana roikkuu myös kaksi lainakissaa. Tilanpuute uhkaa toisinaan ja välillä vilskettä riittää sen verran että välillä täytyy heittää kissa parvekkeelle ja koira boksiin tasaantumaan, mutta suurimman osan ajasta me eletään meidän omassa hallitussa kaaoksessa jossa kaikilla on oma paikka ja tehtävä.

Marraskuun alussa meidän elämää tulee vielä ilostuttamaan pieni mudipentu Furi, hienommin Mustapippurin Ajatuskatko. Tämänhetkinen koira Isla on oikeastaan tuon prinsessapuoliskon koira, joten odotan suunnattomalla innolla pientä naskalihammasta joka päättää lähes kahden vuoden (oma)koirattoman elämänvaiheeni. Edellisen koirani kuoltua suunnittelin, että rottien kuoltua lähden reppureissaamaan Euroopan ympäri, mutta sitten mulle ilmaantui kani jota en raaskinut jättää hoitoon niin pitkäksi aikaa, ja pian alkoikin uuden koiran suunnittelu ja säästöprojekti vaihtui reissukassasta koirakassaksi. En mä ilman koiraa osaa elää, kaipa se vaan on myönnettävä.
Meiksi ja Hönö aka Ina & Heini

Furi kasvaa vielä jonkin aikaa Suonenjoella Mustapippurin kennelin eli Tiina Laukkasen ja lähes kymmenpäisen koiralauman hyvässä hoidossa. Vielä en tiedä tarkkaan kuka penneleistä on juuri se mun Furi, mutta lokakuussa selvinnee kun mennään niitä ihmettelemään. Furre tulee siis olemaan todennäköisesti tämän blogin päätähti koska sen kanssa tulee puuhasteltua ja harrasteltua eniten. Satunnaisesti tulen kyllä kertoilemaan lauman muidekin jäsenten elämästä riippuen omasta ja mahdollisten lukijoidenkin mielenkiinnosta. Sekä Purpu että Luukas osaa satunnaisia temppuja sun muuta jännää, ainakin niitä voin joskus esitellä täälläkin jos vain saan joskus aikaiseksi.

Kaikille lauman uusille ja vanhoille jäsenille teen myös jonkunlaisen esittelysivun kun aikaa ja jaksamista riittää sinne asti. Purpuun voi jo tutustua sen omalla sivulla, muut on vielä suunnitteluvaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit?